Afetlerde Blokzincir Etkinliğimize Davetlisiniz

İstanbul BTC koordinasyonunda 29 Nisan 2023 tarihinde İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ek Bina-1'de "Afetlerde Blokzincir" etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinliğin ana teması afet yönetiminde blokzincir teknolojisinin kullanımıdır. Etkinlik, Proje Pazarı ve Sektörel Çalıştay olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Proje pazarında, afetlerde blokzincir kullanımıyla ilgili yenilikçi projelerin poster ve sözlü sunumları gerçekleştirilecektir. Sektörel çalıştay bölümünde ise alanında önemli isimler, afet durumlarında blokzincir teknolojisinin avantaj ve dezavantajlarını tartışacaktır. Bu etkinlik, afet yönetimi ve blokzincir teknolojisinin geleceğini şekillendirmeye yönelik öncül bir adım olarak planlanmaktadır.

"Afetlerde Blokzincir" etkinliğine katılımınızı ve değerli fikirlerinizle katkılarınızı bekliyoruz. Bu önemli etkinlikte sizlerle bir araya gelerek afet yönetimi ve blokzincir teknolojisi alanında geleceği şekillendirecek fikirler ve iş birlikleri geliştirmeyi umuyoruz.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara ve güncel bilgilere İstanbul BTC Resmi web sitesinden ulaşabilirsiniz. Katılım, kayıt ve diğer konularla ilgili sorularınız için istanbulbtc@istanbul.edu.tr adresimize e-posta gönderebilirsiniz.

Afetlerde Blokzincir Genel Katılım Formu için tıklayınız

Proje pazarı hakkında genel bilgi, başvuru koşulları ve başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız

Yer: İstanbul Üniversitesi, Beyazıt Kampüsü, İktisat Fakültesi Ek Bina 1.
Tarih: 29 Nisan 2023
Saat: 10:00-12:00 (proje pazarı), 13:00-16:00 (sektörel çalıştay).