Afetlerde Blokzincir Konulu Etkinliğimizin Kayıtları Başladı!

29 Nisan 2023'te İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ek Bina-1'de, İstanbul BTC koordinasyonunda düzenlenecek olan "Afetlerde Blokzincir" etkinliğinde, afet yönetiminde blokzincir teknolojisinin kullanımına odaklanılacaktır. Etkinlik, Proje Pazarı ve Sektörel Çalıştay olmak üzere iki bölümden oluşacak. Proje Pazarı'nda, afetlerde blokzincir kullanımıyla ilgili yenilikçi projelerin poster ve sözlü sunumları gerçekleştirilecek. Sektörel Çalıştay bölümünde ise alanında önemli isimler, afet durumlarında blokzincir teknolojisinin avantaj ve dezavantajlarını tartışacaklar. Bu etkinlik, afet yönetimi ve blokzincir teknolojisinin geleceğini şekillendirmeye yönelik öncül bir adım olarak planlanmaktadır.

Etkinlikle ilgili tüm detaylara ve güncel bilgilere btc.istanbul.edu.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz. Katılım, kayıt ve diğer konularla ilgili sorularınız için istanbulbtc@istanbul.edu.tr e-posta adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. "Afetlerde Blokzincir" etkinliğine katılımınızı ve değerli fikirlerinizi bekliyoruz. Bu önemli etkinlikte sizlerle bir araya gelerek afet yönetimi ve blokzincir teknolojisi alanında geleceği şekillendirecek fikirler ve iş birlikleri geliştirmeyi umuyoruz.

Genel Katılım Formu:  https://forms.gle/ivkA4hcGJqR9MT146